ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ Ή ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ,ΜΕΣΑ ΣΕ 14 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΧΡΕΩΝΕΣΤΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ/ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ/ΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΕΔΩ. ΑΦΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΟ/Α ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΕ Η ΕΓΓΡΑΦΗ .

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ/ΤΑ ΠΡΟΪΟΝ/ΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ/ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ (ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ, ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ, ΕΤΙΚΕΤΕΣ), ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟ/Α ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΩΛΗΣΗΣ. Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.

ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ  ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΑΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ :

Α) ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΥΤΟ ΚΡΙΘΕΙ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ (ΙΔΙΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ, ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ Ή ΧΡΩΜΑΤΟΣ), ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΕΧΕΙΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ, ΕΝΤΟΣ 2 ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ, ΕΙΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΩ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΝΕΤΕ ΕΞΙΣΟΥ ΜΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

Β) ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ:

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΕΝΤΟΣ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Η ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ.

ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ , ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ ΟΙ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Π.Χ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ), ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ , ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ/ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ.

 

ΦΟΡΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Καλάθι αγορών