Εφαρμογές & Θέματα γιά WordPress

GPL License

Η Web Boss έχει 100% νόμιμες εφαρμόγες καί θέματα όπου κυκλοφορούν υπό την GPL (Γενική Δημόσια Άδεια). Δεν παρέχουμε, εκμισθώνουμε, αποδεσμεύουμε ή μεταπωλούμε κλειδιά άδειας χρήσης. Όλα τα προϊόντα που προσφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο έχουν άδεια χρήσης βάσει της Γενικής Άδειας Δημόσιας Χρήσης GNU (GPL). Δεν χρειάζεστε κλειδιά άδειας χρήσης για να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές. Τα κλειδιά άδειας χρήσης απαιτούνται μόνο εάν θέλετε να λαμβάνετε αυτόματες ενημερώσεις και υποστήριξη από τον δημιουργό μιας προσθήκης ή ενός θέματος.

Ναι, όλα τα θέματα, τα πρόσθετα και οι επεκτάσεις που διαθέτουμε είναι 100% ανοιχτού κώδικα με την GNU GPL. Δέν έχουμε εφαρμογές nulled καί όλες οι προσθήκες είναι ελεγμένες για ιούς.

Ναι, όλα τα προϊόντα μας είναι 100% αυθεντικά. Εάν παρουσιάζουμε ένα προϊόν στον ιστότοπό μας, τότε έχουμε ενεργή συνδρομή σε τρ. Κάνουμε λήψη από το προϊόν από τρίτου μέρους προμηθευτές και αναδιανέμουμε σε εσάς. Αυτές οι λήψεις δεν τροποποιούνται με κανέναν τρόπο. Η web Boss δεν είναι συνδεδεμένη, συσχετισμένη, εξουσιοδοτημένη, εγκεκριμένη, ούτε σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με τρίτους προγραμματιστές, συμπεριλαμβανομένων των WordPress, WooCommerce, WooThemes, Elegant Themes, Rocketgenius Inc., GravityForms, iThemes, OnTheGoSystems, AppThemes κ.λπ.

Όσες θέλετε.  Οι προσθήκες και τα θέματα έχουν άδεια GPL και μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όσο συχνά θέλετε, σε όσους ιστότοπους επιλέξετε. 

Σε περίπτωση που δυσκολεύεστε να εγκαταστήσετε και να σετάρετε μία εφαρμογή η θέμα, μπορούμε να το κάνουμε εμείς για εσάς με κόστος εργασίας 10 € συν το ΦΠΑ.

Βρείτε όλες τις εφαρμογές και θέματα για το WordPress παρακάτω στους σύνδεσμους.

Καλάθι αγορών