Ο Απόλυτος Συνεργάτης σας

Διαδικτυακές Υπηρεσίες

Δημιουργεία, προώθηση  & φιλοξενεία ιστοσελιδών με εγγύηση στην επιτυχία. Σας παρέχουμε όλες τις διαδικτυακές υπηρεσίες που υπάρχουν για μία υγιείς καί επιτυχημένη επιχείρηση.

Ποιοί Είμαστε;

Η Web Boss  έρχεται δυναμικά στον χώρο του Web Design / Development & Digital Marketing φέρνοντας λύσεις στα προβλήματα σας άμεσα και επίκαιρα. Η Web Boss αποτελείτε από μία εξειδικευμένη ομάδα στην Κατασκευή Ιστοσελίδων, Εφαρμογών (Apps), Digital Marketing προσφέροντας επίσης συνδρομές για Hosting σε Dedicated & Cloud Vps Servers. Επίσης διαθέτει κατάστημα με Ψηφιακά, Εικονικά & Φυσικά Προϊόντα που έχουν σχέση με το Διαδίκτυο. Προσφέρουμε σχεδόν οτιδήποτε Διαδικτυακή Υπηρεσία με εμπειρία στο Διαδίκτυο απο το 1996.

Κατασκευή Ιστοσελιδών

Δημιουργούμε Ιστοσελίδες όποιες και εάν είναι οι απαιτήσεις σας με πλατφόρμες WordPress & Joomla. Επίσης δημιουργούμε Custom εφαρμογές (Plugins) για Wordpess & Joomla όπως επίσης δημιουργούμε οποιαδήποτε Ιστοσελίδα σε εφαρμογή Android & IOS.

Προώθηση Ιστοσελίδων

Την προβολή και προώθηση των Ιστοσελιδών την κάνουμε μεσα απο Digital Marketing & Βελτιστοποίηση στις Μηχανές Αναζήτησης (SEO). Διαμορφώνουμε διαφημίσεις ανάλογα τις ανάγκες του Ιστότοπου καί της εκάστοτε επιχείρησης παρέχοντας εγγύηση απόδοσης.

Φιλοξενία Ιστοσελιδών

Οι Ιστοσελίδες μας φιλοξενούνται σε Cloud Vps & Dedicated Servers καί τεχνολογία LiteSpeed Web Server Enterprise για προσωρινή μνήμη καί CDN γιά καλύτερες επιδόσεις σε ταχύτητα & ασφάλεια. Τα μηχανήματα που επιλέγουμε είναι τελευταίας γενιάς σε Ευρωπαικά Data centers.

Κατασκευή Ιστοσελιδών

Σε Πλατφόμες
WordPress & Joomla

Κατασκευή απλής Ιστοσελίδας από 240 €

Κατασκευή τύπου Listing, News, Ευρετήριων κ.τ.π από 375 €

Κατασκευή eShop από 645 €

Κατασκευή Booking όπως Hotel,Rent a Car και συναφή από 450 €

Προώθηση Ιστόσελιδών

Εξειδικευμένο
Digital Marketing

Ανάλογα την ιδιαιτερότητα της κάθε Ιστοσελίδας μελετούμε και στοχεύουμε με ακρίβεια τον δυνητικό πελάτη η αναγνώστη της Ιστοσελίδας .

Βάζουμε χρονικό όριο ως προς την εξέλιξη της προώθησης και το αποτέλεσμα που θέλουμε σε συγκριμένο χρόνο. Ειναι ένα στοίχημα με τον χρόνο και εμάς τους ίδιους ως προς το όφελος των πελατών μας.

Συνεργαζόμαστε με όλες τις πλατφόρμες που προσφέρουν διαφήμισεις καί προωθούμε με την δύναμη του SEO την Ιστοσελίδα σας.

Καταγράφουμε και αποθηκεύουμε όλα τα στατιστικά της κάθε καμπάνιας για να ξέρει ο κάθε πελάτης μας που βρίσκετε και πόσο ωφελείτε απο κάθε καμπάνια που κάνουμε για αυτόν.

Συνοπτικά

Τι Υπηρεσίες Προσφέρουμε

Portfolio

Δείτε όλους τους Συνεργάτες μας

www.esthisis.gr
www.sweetbody.gr
www.beauty-now.gr
www.alexvdental.gr/
305771140_468424025298482_5916861464274071581_n
www.niotisservices.gr
ivdesign
www.ivdesign.gr/
super-buy-banner (1)
www.superbuy.gr
moysidis
www.moysidistravel.com/

Κατασκευή Ιστοσελίδας, Digital Marketing, Φιλοξενεία Ιστότοπων

Καλάθι αγορών